10 weken zwanger buikje

Bij tien weken zwangerschap begint het al wat zichtbaar te worden. Je krijgt bij 10 weken zwanger buikje buikje. De laatste drie weken is je baby al bijna drie keer zo groot geworden. Het gaat nu allemaal in een sneltreinvaart. Na de 10 weken zwanger buikje ben je over het algemeen door je kritieke fase van de zwangerschap heen. Je kunt nu met het Doppler technologie het hartje al zelfs horen kloppen. Dat is voor de eerste keer een zeer grote gewaarwording. Ook het ziek zijn, als je daar last van had, zal over het algemeen na de tien weken een stuk verminderd zijn. Het horen kloppen van het hartje zal je gelukkig maken dat alles zo verloopt. De lever, darmen, hart en hersenen zitten nu op de juiste plek en zullen de functies waarvoor ze nodig zijn langzaam gaan uitvoeren. 10 weken zwanger buikje is een fase wat een mooie fase is tijdens de zwangerschap.

Wanneer je 10 weken zwanger bent zal je waarschijnlijk nog wat last hebben van vermoeidheid. Dit is een bekend symptoom en neemt meestal in de loop van de zwangerschap af. Ook misselijkheid en duizeligheid zijn symptomen die rond de termijn van 10 weken veel voorkomen. 10 weken zwanger kans op miskraam is aanwezig. Maar uiteraard ga je daar niet vanuit!


Buikje

Wanneer je zwanger bent ben je daar ook trots op. Toch wil je ondanks dat je een buikje krijgt er mooi en aantrekkelijk uit blijven zien. Daarvoor zijn buikbanden dan een ideale uitkomst. Na een paar weken zwangerschap kun je al beginnen met het dragen van een buikband. Hierdoor leg je het accent echt op je buik. Het dragen van een buikband kan je goed combineren met het dragen van positiekleding. Wanneer je nu meerdere buikbanden aanschaft kan je er altijd perfect uitzien. Omdat met het dragen van een buikband je buikje nog beter zichtbaar wordt kun je met trotst aan iedereen tonen dat je in verwachting bent, terwijl je er aantrekkelijk uit blijft zien.

Tien weken zwanger
Ondanks dat het gewicht van de baby in je buik na tien weken niet enorm is gegroeid is je baarmoeder wel flink aan het groeien. De baby in je buik zal namelijk voldoende ruimte moeten hebben om te kunnen groeien. Het is belangrijk dat je voldoende en goede voeding gebruikt. Dat is voor de baby van groot belang maar ook voor je zelf.

Terugkeren naar 10 weken zwanger