Welkom op de online shopping pagina van Zwangerinfo.com. Op deze pagina tref je een groot assortiment aan webwinkels aan.
Op deze pagina vind je alleen maar betrouwbare webshops die door ons geselecteerd zijn en de beste aanbiedingen hebben.
Je kunt hier navigeren op onderwerp (bijvoorbeeld babykleding, boxen, etc) of navigeren op webshop.
We vullen deze pagina wekelijks aan met nieuwe webshops dus zet deze handige pagina bij je favorieten en kom hier af en toe eens terug.

Snel navigeren naar:

Navigeren op Onderwerp

Navigeren op Online shop

Geboortekaartjes - Gratis 3 voorbeeld afdrukken

Tips voor (veilig) online shoppen

  • Wanneer je gaat afrekenen, controlleer dan altijd of het adres met https:// begint. Als dit niet zo is, breek de bestelling dan af. De webshops op deze pagina hebben een veilige betaalomgeving.
  • Betaal altijd met iDeal. Dit is een makkelijke en snelle methode om je bestelling af te rekenen.  Tot op heden zijn er geen klachen over iDeal betalingen binnengekomen bij de Consumentenbond.
  • Bij het aanmaken van een account bij een webshop, kies dan voor een sterk wachtwoord. Zorg dat er cijfers, (hoofd)letters en ook vreemde tekens in voorkomen. Neem geen wachtwoorden die voor de hand liggen (bijvoorbeeld je geboortedatum, naam van van partner, kind of huisdier).
  • Ga nooit online shoppen als je op een publieke wifi (draadloos internet) zit. Hackers kunnen met je meekijken en je gegevens (zoals wachtwoorden) stelen.
  • Controleer altijd of het veilig keurmerk aanwezig is op de webshop (die is aanwezig op alle webshops op deze pagina). 
  • Bij kleding/schoenen: controleer altijd of je deze (gratis) kunt retouneren als ze niet passen
  • Gebruik filters bij het zoeken naar producten. De meeste webshops beschikken over hulpmiddelen.
  • Schrijf je niet altijd in voor nieuwsbrieven op webshops. Want voor je het weet heb je je mailbox vol met reclame. Of gebruik een apparte mailbox hiervoor. Dan houdt je je "serieuze" mailtjes gescheiden van de reclame mailtjes.
  • Bij het kopen van kleren voor jezelf of je kindje: als je twijfelt over een product kun je eens op internet kijken naar foto's van het product.Instagram en Pinterest zijn goede bronnen om eens te snuffelen en inspiratie op te doen.
  • Heb je een bestelling gedaan? Bewaar dan altijd de bevestiging die via je e-mail krijgt totdat je het product hebt ontvangen en je er tevreden mee bent.Op de bestelling staat dikwijls het ordernummer die de helpdesk van de webshop wilt weten. Dit is voor hun de referentie naar jouw bestelling.