Dit is Evelien Bosch, programmamaker en presentatrice van beroep. Zo was Evelien te zien op MTV, NPO2, evelien bosch zwangerNPO3 en Zapp, waar ze o.a. X-perience, Willem Wever en Zapplive heeft gepresenteerd. Tegenwoordig presenteert ze de Wilde Ganzen spots op NPO2 en maakt ze als freelancer programma’s.

En… Evelien is zwanger. Again! Elke week neemt ze je mee in haar leventje met bolle buik. Van plassen in potjes tot concert bezoekjes en het testen van babystuff. Ga je mee?

De filmpjes van haar youtube kanaal ZwevelienTV, kun je hier op op deze pagina bekijken. Jouw input is ook welkom. Dus heb je een vraag, een tip of wil je iets kwijt wat betreft zwangerschap en kids, maak een filmpje en zet het in de comments op haar YouTube kanaal. Wie weet zie je jezelf dan terug in Eveliens volgende vlog!

Als je meer over Evelien wilt weten, kun je haar website hier bekijken.

Veel kijkplezier!


Update 27-12-2016

Maeve is alweer een half jaar. Hieperdepiep.. HOE! Dat betekent lekker mee eten en voor mij de borstvoeding afbouwen. Twee maanden geleden kreeg ze haar eerste hapje en zoals je ziet was dat nogal hilarisch.

Ik hoop dat 2017 lief is voor jou. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het kijken van mijn ZwevelienTV video’s. Volgend jaar gaan we er gewoon mee door. Voor nu: geniet van de feestdagen en tot snel!

Veel kijkplezier!

x evelien.


Update 22-12-2016

Tijs (5) wilde heel graag een keer naar opnames van Zappelin. Nou wordt dat geproduceerd door een vriendinnetje die bij Pos-media werkt, dus dat kon geregeld worden! Een quality time dagje met Maeve en Tijs in Hilversum. De zappelin filmpjes zijn vanaf 13 december 2016 te zien op tv en op YouTube.com/NPOzappelin.

Laat je weten wat je er van vindt?

Veel kijkplezier!

Evelien.


Update 11-11-2016

Hoi!

Nou… eindelijke weer een nieuwe vlog:

Een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in mijn drukke leventje als mama die weer aan het werk is. Dat betekent kolven op gekke plekken, stressmomentjes als ik thuis werk en quality time met manlief Mark, Maeve (±4 mnd), Tijs (5) en Kasper (3).

Ik laat je mijn ouderlijk huis zien, geef tips hoe je kunt douchen met je kleine (jawel, filmen onder de douche (!), je ziet de geboortekaartjes en Kasper leert fietsen.

Groetjes,

Evelien.


Update 10-08-2016

Op veler verzoek m’n eerste weekvlog! En er zijn veel eerste keren te zien voor Maeve (6 weken): op vakantie, naar het strand, een festival en een dag zonder mama omdat ik weer moet werken.

Met het hele gezin een week op Texel. Ga je mee?


Update 26-07-2016

Maeve is in deze vlog 4 weken oud en ik ga voor het eerst met haar en Tijs alleen op pad. Even kijken hoe dat gaat met mijn bekkenpijn. En hoe gaat het met borstvoeding op een mega druk terras? Je ziet het in deze ZwevelienTV.

Veel kijkplezier!

Evelien


Update 13-07-2016

Een natuurlijke, snelle, mooie thuisbevalling. Het kan! 20 juni is Maeve geboren en wat was het weer een prachtige ervaring. in 3,5 uur tijd, zonder kleerscheuren en met heel veel liefde. In deze ZwevelienTV vertel ik je hoe de bevalling is gegaan en zie je de eerste ontmoeting met haar broertjes.

Veel kijkplezier!


Update 29-06-2016

Baby update Evelien Bosch – ZE IS GEBOREN! Ontmoet Maeve Maria ❤️

20 juni is onze dochter Maeve Maria geboren. Wat een liefde!! Wij zitten nog even op onze roze wolk, maar ik wil je haar niet onthouden. Bij deze een eerste glimp van onze mooistedeliefste.

In de volgende ZwevelienTV zal ik vertellen hoe de (supersnelle) bevalling ging en hoe de eerste weken zijn verlopen.

Liefs,

Evelien.


Update 10-06-2016

38 weken and counting! In deze ZwevelienTV vertel ik op de fiets hoe het met mij en m’n bolle buik gaat. Ik ben compleet verrast met een babyshower (de 2e!!) en heb tips voor wat leesvoer om die laatste weken mee door te komen. Als jij nog tips hebt zijn ze ook meer dan welkom.

Veel kijkplezier!

Update 25-05-2016

Alweer 36 weken zwanger and hanging in there! Ik ben als freelancer de laatste klusjes aan het afronden, zodat ik straks dan echt met zwangerschapsverlof ga. Ondertussen is de nesteldrang in volle gang, maar door m’n bekkenpijn kan en mag ik helaas niet zoveel. Resultaat: Manlief Mark die nog meer doet. Liefde alom! En nu maar hopen dat ‘ie niet knettergek van me wordt…
Wat ik wel kan is de babykamer inrichten. In deze zwevelienTV laat ik het resultaat zien.

Veel kijkplezier!

Evelien.


Update 05-05-2016

Bij een baby hoort een kinderwagen. Maar er is zoveel keus! Wil je een wagen voor de stad of moet ‘ie ook in het bos kunnen cruisen? Kun je de wagen besturen met 1 hand? Hoe zwaar is ‘ie? Kun je hem makkelijk opklappen en hoeveel ruimte neemt ‘ie in beslag?

Allemaal vragen waar je rekening mee moet houden. Maar heb je er wel eens over nagedacht waar de wagen vandaan komt? Van welk materiaal is het gemaakt. Oftewel hoe duurzaam is de kinderwagen eigenlijk?

Ik ben voor de GreenTom kinderwagen gegaan. Een Nederlands product, volledig gemaakt van recycled plastic. Top uitvinding!

Tijs (4) en Kasper (2) willen de hele dag dat grote pakket al uitpakken. En als ik ‘s avonds thuis kom van tv-opnames voor Wilde Ganzen mag dat eindelijk… Kijk mee naar een chaotische avond in huize Bosch-Gademan.

Veel kijkplezier!


Update 13-04-2016

Mijlpaaltje: ik ben 30 weken zwanger! De afgelopen 2 weken waren pittig, aangezien Mark en ik allebei kreupele haasjes zijn. Ik door mijn bekkeninstabiliteit en hij door een acute blindedarm ontsteking.

In deze ZwevelienTV vertel ik je hoe we ons de afgelopen weken staande hebben gehouden. Ook laat ik je zien wat er allemaal in het kraampakket zit als je thuis wil bevallen. A-sexy onderbroeken, mega maandverband en nog meer enge zaken. Kijk mee!

 


Update 30-03-2016

De vorige keer vertelde ik dat ik een beetje klaar met de zwangerschap was. Sindsdien loop ik bij een bekkenspecialist en doe ik heel braaf rustig aan. Afgelopen pasen was ik bij mijn ouders om heerlijk vertroeteld te worden en als cadeautje mocht ik van mezelf – heul chill – naar de 3FM awards. Daar kon je vorig jaar namelijk lekker zitten. Maar nu bleek dat anders te zijn. Aaahhh!! Kijk mee hoe ik alles heb ervaren…


Update 16-03-2016

In de vorige ZwevelienTV vertelde ik nog zo opper blij dat je als zwangere heus niet alleen maar thuis hoeft te zitten. Als je de hort op wilt om leuke dingen te doen: Go! Doe wat goed voelt…. Afgelopen week kwamen de zwangerschapskwaaltjes weer de hoek om kijken. Ik kreeg last van mijn bekken en kon niet lekker meer lopen. Dus… pas op de plaats. Met pijn in mijn hart heb ik besloten om mijn vlog 1 keer in de 2 weken te showen, om meer rust te creëren. Zo krijg je nog steeds leuke updates en kan ik lekker zen de rest van mijn werkzaamheden doen.
In deze ZwevelienTV dus ook wat tips om relaxed de zwangerschap door te komen. Heb jij ook tips? Laat ze dan achter in de comments!

Veel kijkplezier!


Update 09-03-2016

Hoi!

Ik laat je mijn ’25-weken-buik’ zien en ondervraag kinderen tijdens My First Festival wat zij eigenlijk van hun broertje of zusje vinden. En dat is toch vaak heul irritant. Vooral als ze willen poepen als jij net in bad zit…

 

Groetjes,

Evelien.


Update 03-03-2016

Zwangerschapsupdate Evelien Bosch 24 weken zwanger l ZwevelienTV

Alweer 24 weken zwanger! In deze ZwevelienTV neem ik je mee naar het Bijzonder Concert voor vluchtelingen van het Nederlands Studenten Orkest, waar o.a. Arthur Jussen en Mohamad Bash optreden. Hoe denken zij over muziek voor de baby in mijn buik?
En op veler verzoek show ik mijn bolle buik weer eens.

Veel kijkplezier!

 


Update 24-02-2016

Zwangerschapsupdate Evelien Bosch: De Melkfabriek l ZwevelienTV

 

Ik ben nu 23 weken zwanger en ik voel me goed! In deze ZwevelienTV neem ik je mee naar de boekpresentatie van ‘De Melkfabriek’, van collega Sofie van den Enk. De afgelopen twee keer heb ik met heel veel liefde borstvoeding gegeven. Ik vind het zo bijzonder dat je kleintje groot wordt op jouw melk! In ‘De Melkfabriek’ is er ook respect voor de fles. Wat vind jij daar van?

Veel kijkplezier!

 


Update 18-02-2016

Hi!

Bij dezen vlog numero 10!

Dit is wellicht wel de meest intieme ZwevelienTV tot dusver. We nemen een kijkje IN mijn buik. Tijdens de 20-weken echo kunnen eventuele afwijkingen bij je baby worden opgespoord. Ik zat hem wel eventjes te knijpen, maar manlief Mark had er alleen maar zin in.
Het filmpje is 2 weken geleden opgenomen, maar ik wilde het je toch niet onthouden…

Veel kijkplezier!

 


Update 10-02-2016
Het leven van een zwangere gaat niet altijd over de zwangerschap! Deze keer neem ik je backstage mee naar Moltalk. Ik ben daar samen met met Viktor Brand en Paul Rabbering te gast en schuiven aan bij presentatoren Rik van der Westerlaken en Vivienne van den Assem.

 


Update 03-02-2016

Zit er een jongen of een meisje in mijn buik? In deze ZwevelienTV neem ik jou mee naar de echoscopiste die de gender reveal doet. De broertjes gokken dat het een meisje wordt. Hebben ze voorspellende krachten? SPANNEND!!!

 

🙂 Evelien.Ik ben tijdens een van de leukste festivals van Nederland uitgerekend: Down The Rabbit Hole. Om er toch een beetje bij te zijn ben ik bij de guerilla actie om op het festivalterrein een kersenboom te planten.

Benieuwd hoe bol ik inmiddels ben? Ik show mijn 19 weken buikkie ook even.

Veel kijkplezier!

<3 Evelien

 

Evelien Bosch is zwanger! Zwevelien vlog introductie

Zwangerschapsupdate: Piesen over staafjes l Evelien Bosch / Zwevelien

Zwangerschapsupdate: Je wordt weer oma! l Evelien Bosch / Zwevelien

Extra filmpje: liefde voor 2016!

Zwangerschapsupdate: combinatietest l Evelien Bosch / Zwevelien

Zwangerschapsupdate: Piesen in potjes l Evelien Bosch / Zwevelien

Zwangerschapsupdate: ROCK ‘N ROLL BABY l Evelien Bosch / Zwevelien