Grats babydoos – Als je zwanger bent kun je in Nederland veel gratis producten proefdozen opvragen. Hier zitten diverse samples in van fabrikanten.

Zo promoten zij hun product op deze manier op naamsbekendheid op te bouwen. Ze hopen op deze manier dat de consument (jij dus) deze producten later gaat kopen. Of je dit daadwerkelijk doet is geheel aan jouw.

Hoe dan ook: jij profiteert hier mooi van want deze dozen zitten boordevol handige spulletjes!
En je zit nergens aan vast, het is totaal vrijblijvend.

Naast gratis babydozen zijn er ook andere leuke gratis acties. Denk hierbij aan gratis leesboeken, leuke winacties waar je kosteloos aan kunt meedoen en nog veel meer.

De Blije Doos

Al sinds 1974 is de Blije doos een begrip in Nederland onder jonge moeders. Niet zo gek want deze doos boordevol leuke en handige spulletjes voor babies is 100% gratis! In deze doos vind je producten van Nutricia, Pampers, Bibi, Soducrem en Prenatal. Daarnaast ontvang je ook nog een leuk mutsje voor je pasgeboren baby en nog eens een gratis jaar abbonement op het tijdschrift 'Wij jonge ouders' met allemaal nuttige tips voor kersverse ouders.
Klik hier om aan te vragen

Ouders van Nu Boxen

De Ouders van Nu Zwangerbox zit boordevol leuke en handige producten zoals dé tijdschriften voor (aanstaande) moeders Ouders van Nu en Kek Mama, de speciale editie van Ouders van Nu Zwanger, Pampers, een speentje van Difrax, twee cadeautjes van Blokker, kortingsbonnen en nog veel meer! Je kunt de boxen gratis aanvragen en ophalen bij een Blokker bij jou in de buurt.
Klik hier om gratis aan te vragen