Sieraden speciaal voor moeders: mamasieraden

Als moeder heb je wat te verduren tijdens de zwangerschap; de bevalling, de slapeloze nachten en natuurlijk de roerige tijden gedurende de opvoeding. Maar daarvoor krijg je veel liefde terug en je ontwikkelt een emotionele band met je kind. Deze band tussen moeder en kind is de sterkst mogelijke band die er bestaat tussen mensen. Als moeder word je graag aan deze band herinnerd en zie je graag een aandenken aan je kind terug. Konden we maar een aandenken aan ons kind iedere dag dicht bij ons dragen! Names4ever biedt daar een oplossing voor met de nieuwe ‘mamasieraden’.

Wat zijn mamasieraden?

Mamasieraden zijn sieraden speciaal voor moeders. Er staan schattige tekens op zoals handjes, voetjes en een afbeelding van een moeder die haar kind oppakt en een zoen op het voorhoofd geeft. Het zijn sieraden waar je een warm gevoel van krijgt als je naar ze kijkt, aanraakt en aan je vriendinnen en familie laat zien. Daarnaast hebben ze een speciale betekenis voor iedere moeder. De mamasieraden van Names4ever kun je namelijk personaliseren. Je kunt de naam van je kinderen, een datum of zelfs een korte persoonlijke boodschap erin graveren als je dat wilt! Zo wordt een sieraad wel heel uniek en persoonlijk!

Voor wie zijn mamasieraden?

Een mamasieraad kan dienen als een herinnering aan de tijd dat je zwanger was of aan de tijd dat je kinderen nog klein waren. Het kan een steun en toeverlaat zijn voor als je weer gaat werken na je zwangerschapsverlof. Of het kan gewoon dienen als een pronkstuk waarmee je de wereld laat zien dat jij een trotse moeder bent in hart en nieren! Mamasieraden zijn er natuurlijk niet alleen voor kersverse mama’s. Ze zijn er bijvoorbeeld ook voor oma’s die enorm trots zijn op hun kinderen en kleinkinderen. Natuurlijk zijn deze sieraden uiterst geschikt als cadeau voor Moederdag! Zulke unieke, persoonlijke Moederdagcadeaus kom je nergens anders tegen!

Moedersieraden van Names4ever

Names4ever is dé specialist in gepersonaliseerde sieraden. Van naamkettingen (zoals Carrie in Sex and the City draagt) tot gegraveerde ringen en van vingerafdruksieraden tot de nieuwe fotosieraden, waar foto’s van dierbaren via een speciale techniek in sieraden gegraveerd worden.

Bij Names4ever heb je een ruime keuze uit gouden en zilveren mamasieraden. Zo kun je als eerste kiezen uit hangers, bedeltjes of armbanden. De collectie wordt steeds verder uitgebreid. Heb jij een leuk idee voor een mamasieraad? Names4ever staat altijd open voor ideeën! Ze maken de mamasieraden helemaal zelf in hun eigen atelier dus nieuwe unieke producten worden snel gemaakt en toegevoegd aan de collectie.

Zoek jij nog snel een moederdagcadeau? Names4ever heeft een korte levertijd. Binnen 5 werkdagen heb je een gepersonaliseerde mamasieraad in huis!