Geboortekaartjes met een vintage uitstraling

Als er een baby op komst is, moet er natuurlijk veel geregeld worden. De benodigdheden voor de bevalling moeten klaarliggen, de kinderkamer moet ingericht worden en je mag allemaal schattige kleertjes gaan kopen voor de kleine spruit. Zodra de kleine eenmaal geboren is, moeten natuurlijk ook de familie en vrienden hiervan op de hoogte gesteld worden. Ben je zelf gek op een retro en vintage uitstraling, bekijk dan eens deze schattige vintage geboortekaartjes om iedereen op de hoogte te brengen van dit feestelijke nieuws.

Jongen-geboortekaartje-0006-A

Retropatronen en dierenillustraties

De kaartjes hebben allemaal warme, klassieke kleuren en zijn voorzien van leuke patronen of vrolijke tekeningen. De geboortekaartjes met patronen zijn bijvoorbeeld versierd met bloemen en in diverse kleuren beschikbaar. De geboortekaartjes met tekeningen zijn voorzien van een illustratie met een dier zoals een ezel, beer of olifant. Degene die de ontwerpen (met de hand!) getekend heeft is dol op bosdieren, vandaar dat er ook een groot aantal kaartjes met vosjes en uiltjes te vinden zijn. Uit de kleuren en de tekeningen blijkt wel of de kaart past bij de geboorte van een jongen of een meisje, en voor tweelingen is er zelfs een aparte collectie tweeling geboortekaartjes.

Jongen-geboortekaartje-0020-A-vz

Welke informatie op een geboortekaartje?

De geboortekaartjes zijn uiteraard naast de standaardbedrukking te voorzien van een persoonlijke bedrukking. Op de voorzijde wordt de naam van de baby gedrukt, en aan binnenzijde kan je informatie plaatsen zoals de volledige namen, geboortedatum, lengte en gewicht. Ook kun je ervoor kiezen hierbij nog een kleine tekst of een gedichtje te drukken, en eventuele informatie met betrekking tot bezoek van moeder en baby. Het geboortekaartje kan in diverse kleuren enveloppen verzonden worden, zodat het kaartje en de envelop een mooi passend geheel vormen.

Patroon-geboortekaartje-0001

Gratis proefdruk

Fijn bij Roodborstje Geboortekaartjes is dat je een gratis proefdruk kunt bestellen. Het is mogelijk een kaartje helemaal naar jouw wensen te ontwerpen en een voorbeeld hiervan thuisgestuurd te krijgen. Zo kun je zien hoe gedetailleerd de afdruk er in het echt uitziet, en hoe (de goede kwaliteit van) het papier voelt als je het in de handen houdt.

Tweeling-geboortekaartje-0008-A