triple c au pairHet moment dat je kindje iets nieuws ontdekt is onbetaalbaar. Dat vreugdekreetje en de verraste blik die erop volgt is iets waar je als ouder bij wilt zijn.

Toch is het meer regel dan uitzondering dat je na een dag werken, gehaast bent en met je aandacht bij andere dingen bent. Denk aan koken, de was en andere huishoudelijke werkzaamheden. Met een au pair in huis, kan je leven een stuk aangenamer worden. Een au pair kan je ontlasten bij veel van de werkzaamheden in ruil voor zakgeld, kost en inwoning en het leren kennen van de Nederlandse cultuur. Een au pair is een jong volwassene met een goede opleiding die gericht kiest voor de internationale ervaring.

Steeds meer gezinnen hebben inmiddels voor een au pair gekozen, zo merkt ook het au pair bureau Triple C au pair. De meeste mensen laten het over aan een door de IND erkend au pair bureau zoals Triple C au pair.  Heb je zelf een au pair gevonden, maar je twijfelt nog? Dan is het bij Triple C au pair ook mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen en even te klankborden. Vanuit hun expertise kijken ze kritisch mee naar je keuze en geven ze je advies.

Geïnteresseerd? Bel vandaag nog om te horen wat de mogelijkheden zijn voor jouw gezin 0575-200002 of ga naar www.triplecaupair.com

NB: Het is belangrijk om te weten dat het in Nederland wettelijk verplicht is om voor een au pair verblijf de wettelijke afhandeling te laten verlopen door au pair bureau.