De allermooiste fotogeboortekaartjes, van héél het internet!

Als je op zoek gaat naar een mooi geboortekaartje, dan kom je vroeg of laat voor de keus te staan of je er wel, of juist geen foto van je kindje op wilt. Kies je voor geboortekaartjes mét foto, dan mag je de site van Geboortepost.nl eigenlijk niet missen.

 

Je vindt er een uitgebreide, maar vooral ook originele én unieke collectie fotogeboortekaartjes. Fotogeboortekaartjes met jouw kindje in de hoofdrol! En het mooie is; je hoeft geen Pho1_fotogeboortekaartjes_cutemomentstoshop-expert te zijn om de foto mooi geplaatst te krijgen. Je mailt de leukste foto naar de klantenservice, en de foto wordt professioneel voor je geplaatst. Dezelfde dag nog!

Cute Moments geboortekaartjes

Deze unieke krijtbord geboortekaartjes zijn (exclusief voor Geboortepost.nl) ontworpen op basis van de fotoreeks ‘Blackboard Adventures’ van Cute Moments Photography uit Californië. Zij wonnen er Internationaal (Parijs, Moskou en de VS) vele prijzen mee. En nu kun jij ze dus bestellen als geboortekaartjes. De teksten kun je zelf op de site helemaal naar wens aanpassen, de foto wordt (gratis) professioneel voor je geplaatst.

 

Baby in Wonderland geboortekaartjes

Opnieuw unieke fotogeboortekaartjes gebaseerd op werk van een fotograaf en kunstenares uit Californië. Sioin 2_fotogeboortekaartjes_babyinwonderlandQueenie Liao heeft, na de geboorte van zoontje Wengen, een aantal creatieve, sprookjesachtige achtergronden bedacht om haar zoontje in te fotograferen terwijl hij lag te slapen. Met als resultaat: unieke foto’s die op social media een ware hit zijn! En dankzij een exclusieve samenwerking, zijn deze unieke geboortekaartjes nu alleen bij Geboortepost.nl te bestellen. De foto maak je zelf, deze wordt gratis professioneel voor je geplaatst!

 

Fotogeboortekaartjes in Anne Geddes-stijl

Schitterende sprookjes geboortekaartjes, helemaal in Anne Geddes-stijl. Of je nu kiest voor je baby op een bloem, of je kindje in een bootje of in een schelp op het strand; iedereen zal versteld staan van je geboortekaartjes. Duidelijke foto-instructies vind je op de site, zodat je de foto makkelijk zelf kunt maken.

3_sprookjes_geboortekaartjes

Geboortekaartjes met laagste prijsgarantie

Voor de allermooiste fotogeboortekaartjes moet je dus bij Geboortepost.nl   zijn. Ben je nog niet overtuigd? Wat dacht je van: eerste proefdruk gratis, vandaag besteld = vandaag verzonden, minimale oplage slechts 4 kaartjes, enveloppen vooraf ontvangen mogelijk, geen verplichte reclame op de achterkant van je geboortekaartjes, keuze uit verschillende papiersoorten, je kunt je geboortekaartjes direct laten versturen, razendsnelle service (live-chat!), gratis je geboortekaartje digitaal in hoge resolutie én gegarandeerd de laagste prijs. Hoeveel mooier kunnen ze het maken?