Zwanger zijn en toch kittig voor de dag komen

Dus geen saaie zwangerschapslingerie voor jou. Zorg goed voor jezelf: Want je bent dan wel zwanger, maar je bent ook een sexy vrouw!

Om je goed en sexy te voelen wil je er leuk en zelfverzekerd uitzien, en heb je om te beginnen leuke kleding nodig die je zelfvertrouwen geeft, Het is ook erg belangrijk om je lichaam dat onder die kleding zit goed te verzorgen. Dit begint bij het zorgen voor je zelf. Zeg nu zelf zou jij je nog sexy voelen als je negen maanden lang je benen niet onthaard hebt? Of wanneer je een hele droge huid hebt? Vast niet…

Verzorg je zelf dus goed, scheer je benen, en verwaarloos je huid niet. Omdat je deze maanden zwaarder gaat worden, wordt je huid uitgerekt breng regelmatig een lekkere vocht inbrengende crème aan op je buik, je borsten en op je (boven)benen.

Al die zwangerschapsstriemen en gevoelige plekjes lekker verwennen, dat zal jou en je huid goed doen Kies voor een evenwichtige voeding en drink 1,5 à 2 liter water per dag om je een stralend uiterlijk te geven.

Start iedere nieuwe dag met een beetje meer aandacht voor jezelf (dat mag). Juist in deze bijzondere periode in je leven wil je, je vrouwelijk, zeker en ook sexy voelen. De basis daarvoor is mooie lingerie en dat kan tegenwoordig ook als je zwanger bent. Want een zwangere vrouw is een vrouw op haar mooist.

Tegenwoordig is er ook trendy zwangerschapslingerie verkrijgbaar

Vroeger kon je wanneer je zwanger was enkel kiezen uit wijde vormloze jurken en tunieken en dat voelde niet echt vrouwelijk. Bestond er geen speciale zwangerschapslingerie, en werd bij het ontwerp van de voedings-bh enkel en alleen maar naar het comfort gekeken.

Gelukkig is er tegenwoordig ook trendy zwangerschapslingerie en zijn er voedings-bh’s met sexy maar comfortabele bijpassende slips verkrijgbaar. Of je nu kiest voor vrolijke printjes , zachte kleuren, kanten randjes of een stoere look: er zijn vele variaties die jouw zwangerschapslingerie en voedings-bh tot een sierlijk en gracieus lingeriestuk maken.

Als je zwanger bent of je geeft borstvoeding is het een must om een goede bh te dragen, jouw borsten zijn dan namelijk extra kwetsbaar.

Het dragen van een speciale zwangerschaps-bh kan zeker wel handig zijn. Wij geven je een aantal redenen waarom de aanschaf van een zwangerschaps-(positie)bh en of voedings-bh belangrijk is en geven je gelijk een paar merken met bijzondere sexy zwangerschaps- en voedingslingerie.

dutch designers outlet 1

Een sexy uitdagende lingerie is wat jij kunt gebruiken

Hotmilk heeft de meest sexy en uitdagende collecties in zwangerschapslingerie, en dat is nou precies wat jij nu kunt gebruiken om jouw meest sexy en sensuele kant naar boven te halen.

Cake lingerie is een en al romantiek en wil jou tijdens deze bijzondere periode laten genieten van heerlijke zachte en luxueuze stoffen met bijzondere details. De praktische kant van borstvoedingslingerie hebben zij zeker niet uit het oog verloren, en aan comfort ontbreekt het bij hun collecties allerminst. Met Cake lingerie voel je je op en top vrouwelijk en sexy.

Ben jij een stoere dame en houd je niet van de strikjes, kantjes roezetjes en pastels? Dan kies je voor zwangerschaps- en voedingslingerie van de koningin van de lingerie.

Marlies Dekkers heeft de stoere maternity collectie die net zoals haar ‘gewone’ beha’s perfect zitten en mooi staan. In deze collectie staan de bekende MlD bandjes en een bijzondere animal print voedings-bh. Natuurlijk ontbreekt in deze collectie het handige clipsysteem niet, en heeft elke bh een ‘milk marker’.

Ga voor de zwangerschapsbeha in plaats van de gewone bh

Zodra je zwanger bent veranderd jouw lichaam zoals de groei van je buik, maar ook je borsten, ze worden gevoeliger en groeien net als je buik gedurende de gehele zwangerschap door.

Het is dan verstandig om in plaats van een gewone bh te kiezen voor een zwangerschaps-bh. Hiermee voorkom je dat je elke keer opnieuw een andere maat bh moet aanschaffen, en je hebt van een speciaal hiervoordutch designers outlet 2 ontworpen bh zoveel meer voordelen en comfort.

Je ‘nieuwe’ boezem is een van de troeven van je zwangerschap, dus daar mag je best wat nadruk op leggen.

Een zwangerschaps-bh is een meegroei bh. Deze bh’s kunnen een halve tot een hele cup maat mee rekken. Het zijn bh’s zonder beugels die je borsten kunnen irriteren of in je bolle buik drukken, ze hebben extra steun, bieden brede schouderbanden en een brede haaksluiting met meerdere haakjes om ook de omvang aan te passen op jouw groei. De cups van een zwangerschaps-bh bh zijn gemaakt van rekbare stof zodat de bh niet gaat knellen wanneer jouw borsten een maatje groter groeien.

Wanneer je gewone bh niet prettig meer zit, is het een goed moment om te overwegen om over te stappen op een zwangerschaps-bh. Je borsten zijn dan vaak al flink gegroeid en extra ondersteuning is dan zeker niet onbelangrijk.

Met een goede ondersteunende bh zorg je er ook voor dat je borsten tijdens je zwangerschap alle comfort en

ondersteuning krijgen om ook na je zwangerschap mooi te blijven. Wanneer je pijn krijgt in je rug, schouders of borsten, is het dragen van een zwangerschaps-bh mogelijk de oplossing om deze pijnlijke ongemakken te verhelpen.

We spreken hier over een zwangerschaps bh. Dit is niet hetzelfde is als een voedings-bh. Veel modellen hebben een gecombineerde functie en zijn zowel zwangerschaps- als ook voedings-bh.

In de laatste maand van je zwangerschap, en in de eerste periode van je kraamtijd groeien je borsten net even wat meer. Wil je enkel een voedings-bh is het advies om deze de laatste maand van je zwangerschap of net na je bevalling aan te schaffen.

Wanneer je borstvoeding geeft is het prettig om een speciale voedings-bh te dragen. Deze bh’s hebben alle voordelen van een zwangerschaps-bh en nog een beetje meer.

Voedings bh’s hebben speciale clipjes om de cups afzonderlijk open te maken. Op deze manier kun je eenvoudig en vlot en discreet je borst ontbloten wat erg prettig is wanneer je zo vlug mogelijk je hongerige baby wilt voeden.

Voor het voeden zijn je borsten een flink stuk voller, dus groter dan na het voeden van je kindje, Voedingsbeha’s hebben rekbare cups waardoor ze dit verschil goed opvangen zonder dat dit ongemakkelijk draagt.

Je kunt een voedingsbh ‘s nachts gewoon door dragen, zeker in de begin periode kun je het prettig ervaren als je wat meer steun hebt. Ook wanneer je borsten lekken is het fijn om ook in de nacht een bh te dragen zodat je gewoon zoogcompressen kunt gebruiken.

Geen reden om bejaardenondergoed te dragen

Dus lady’s, ja, je bent zwanger, maar dat is geen reden om bejaardenondergoed te dragen. Tijden zijn veranderd en is er volop keuze uit vrolijke printjes, zachte kleuren, kanten randjes en stoere details. Er zijn vele merken zwangerschapslingerie en voedingsbh’s verkrijgbaar. Ze zijn te combineren met comfortabele slips om er een spannend, romantisch, sexy of trendy lingerie setje van te maken.

Stijlvol zwanger zijn en voeden het kan, Sexy voor je partner of je zelfvertrouwen hoef je niet te missen in deze mooie periode. De merken Marlies Dekkers maternity, Hot Milk en Cake Lingerie zijn een voorbeeld.

Met je zwangere buik of je pas geboren kindje kun je lekker thuis online lingerie winkelen. Bekijk ons assortiment van Marlies Dekkers maternity, Hot Milk en Cake Lingerie.

www.dutchdesignersoutlet.com