Ben je tijdens je zwangerschap opeens gaan snurken? De kans dat het antwoord hierop ‘ja’ is, is vrij groot. Tijdens je zwangerschap hou je namelijk meer vocht vast en raken je aderen beter doorbloed. Hierdoor zwellen de slijmvliezen in de neus op en wordt zo de luchtdoorvoer minder.

 

Het vervelende van snurken is vaak dat je niet meer helemaal uitgerust wakker wordt. Dit kan een probleem zijn, want je bent zwanger en hebt al niet je normale hoeveelheid energie. Ook voor je partner kan het plotselinge snurken een probleem zijn. En om maanden lang in een andere kamer te gaan slapen, is natuurlijk ook geen aanrader.

 

Gelukkig zijn er vele oplossingen beschikbaar om het lastige snurken te bedwingen. De meest gebruikte oplossingen zijn:

  • Een Snurkbeugel
  • Neusstrips (voor meer lucht doorstroom)
  • Oordopjes (speciaal voor je partner)

 

Vooral die eerste optie, een snurkbeugel, klinkt misschien een beetje vreemd. Maar er zijn tegenwoordig zeer goede beugels te verkrijgen zonder dat deze veel moeite en geld hoeven te kosten.

Er is nu zelf een snurkbeugel speciaal voor vrouwen: SleepPro Woman Snurkbeugel

 

snurkbeugel

 

De SleepPro Woman Snurkbeugel biedt een zeer betaalbare, comfortabele en effectieve behandeling tegen snurken. Via een simpele handeling genaamd ‘cook en bite’ is deze snurkbeugel simpel door jou zelf op maat te maken. En let natuurlijk vooral op de kleur: ROZE

 

Dus zelfs als je weet dat het snurken na je zwangerschap over zal zijn, is deze speciale snurkbeugel voor vrouwen een echte aanrader.

 

Als je meer wilt weten over Anti Snurkbeugels, neem dan eens een kijkje op onze website Snurken.nl.