Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van design en functionaliteit rond je pols? De Actyve horloge heeft alles waar je in een smartwatch naar op zoek bent.

De Smartwatch van Actyve heeft alle laatste nieuwe technische functies zonder daarbij stijl en design uit het oog te verliezen. Je kan in enkele seconden informatie over je gezondheid vinden, eenvoudig je muziek beheren en snel je berichten lezen!

Elegant en duurzaam

De Actyve smartwatch is ontworpen om jouw outfit compleet te maken. Dankzij de mooie zachte kleur past het horloge bij vrijwel elke stijl. De watchface van het horloge kun je helemaal naar wens aanpassen! Je kan zelf je eigen watchface maken of er een van de talloze mogelijkheden van het internet kiezen.

Het horloge is gemaakt uit duurzame materialen van hoge kwaliteit. Daardoor gaat het horloge jarenlang mee en blijft het er net als nieuw uitzien. Door het lichte gewicht van slechts 180 gram, de IP68 waterdichtheid en de krasbestendigheid kun je het horloge meedoen waar je maar wilt!

Een krachtige moderne smartwatch

Een smartwatch moet er niet alleen knap uitzien, maar ook krachtige prestaties hebben. Het Actyve horloge geeft je het gevoel dat je een smartphone rond je pols hebt zitten. Dankzij het Full Touch Screen kun je snel navigeren en heb je scherpe kleurrijke ongeëvenaarde HD-beelden rond je pols.

De krachtige batterij van 190mAh zorgt ervoor dat je tot maar liefst 10 dagen je smartwatch kunt gebruiken. Daarnaast is het Actyve horloge ook uitgerust met Bluetooth 5.0. Hierdoor is je verbinding met je smartphone tweemaal zo snel al met Bluetooth 4.0.

Hou je gezondheid in het oog

Blijf gezond dankzij deze elegante smartwatch! Het Actyve horloge heeft een ingebouwde hartslag, bloeddruk en zuurstofmeter waardoor je wanneer dan ook je gezondheid kunt bijhouden. Ook heeft het Actyve horloge een slaapfunctie die je slaap nauwgezet kan monitoren. Op die manier kun je altijd snel ingrijpen wanneer er iets mis zou zijn!

In het horloge zit ook een menstruatiemonitor. Deze monitor helpt je om moeiteloos en bijzonder accuraat je menstruatie, ovulatie en vruchtbare dagen bij te houden! Zo heb je daar nooit meer het raden naar!

Verbeter je sportprestaties

Zin om fitter te worden? Het Actyve horloge heeft alle sportfuncties die je nodig hebt! Je kan eenvoudig bijhouden hoeveel calorieën je hebt verbrand, wat je hartslag is, hoeveel stappen je hebt gezet en welke afstand je hebt gelopen. Daarnaast kan het horloge je ook een melding geven wanneer je water moet drinken of eens even moet rechtstaan om de benen te strekken!

Door al deze info bij te houden kun je meteen zien welke progressie je maakt en motiveer je jezelf om nog beter te doen!

Blijf bereikbaar

Het Actyve horloge kun je ook gebruiken om bereikbaar te blijven. Je kunt je appjes en berichten eenvoudig aflezen, je kan eveneens je inkomende oproepen bekijken. Daarnaast kun je ook je smartphone lokaliseren wanneer je deze even niet meer kan vinden!

De voordelen van de Actyve Luxe smartwatch op een rijtje:

✔ Lange levensduur en echt vakmanschap gecombineerd met duurzame materialen
✔ Maakt je outfit helemaal compleet dankzij de zachte kleuren
✔ Krijg inzicht in je menstruatiecyclus, sportprestaties en slaappatroon
✔ 7 tot 10 dagen gebruik zonder op te laden door de duurzame batterij
✔ Blijf overal bereikbaar door de integratie van functies zoals berichten en oproepen aflezen
✔ Intuïtief personaliseerbaar touch screen met heldere kleuren en hoge resolutie

De smartwatch van Actyve is ook een ideaal cadeau voor iemand die wat meer luxe en gemak in haar leven kan gebruiken! Wij zijn er zeker van dat het Actyve horloge een glimlach op haar gezicht zal toveren.

Bestel nu je Actyve horloge bij ons en geniet morgen al van de talloze voordelen en mogelijkheden dat deze smartwatch voor je heeft. Wij zorgen ervoor dat de smartwatch veilig en snel tot aan je voordeur wordt geleverd!