Super leuk cadeau: een boekje van karton

Anders dan anders

Zelf boeken maken was al langer mogelijk en ook het zelf samenstellen van fotoboeken op papier kennen we alweer een hele poos. Op www.boekjevankarton.nl kun je een ander soort boekje maken. Op deze website kun je, zoals de naam als zegt, een kartonnen boekje maken. Het gaat om stevige boekjes van dik karton, die een dreumes met doorkomende tandjes gerust in zijn of haar handjes mag krijgen.

Origineel als cadeautje

boekje van karton

Wat is er leuker dan zo’n echt kinderboekje zelf samen te stellen? De website biedt de mogelijkheid om je eigen foto’s en plaatjes te uploaden en voor de achtergronden kun je gebruik maken van ‘stickers’. De collectie wordt voortdurend aangevuld en uitgebreid ook naar aanleiding van wensen van klanten. Je kunt je boekje helemaal naar eigen smaak vormgeven en samenstellen en er is keuze uit twee verschillende formaten. Ook kun je kiezen uit dikke of extra dikke pagina’s. En heel handig: Na het ontwerpen van je boekje kun je het rechtstreeks als cadeautje laten verzenden.

Voor als je het zelf niet weet: de cadeaubon

Heb je zelf geen inspiratie voor de inhoud van het boekje? Laat het dan over aan de papa of mama van het kindje maar het boekje voor bestemd is en geef een cadeaubon. Met een cadeaubon kan zelf invulling aan het boekje gegeven worden. Het maken van een boekje is heel eenvoudig met de ontwerp-tool en dus zullen de ouders met veel plezier hun eigen kinderboek creëren.

Een fotoboek dat tegen een stootje kan

Fotoboeken zijn normaal gesproken niet geschikt voor kleine handjes want er moet voorzichtig mee omgesprongen worden. Hoe anders is dat met de fotoboekjes van karton! Deze kleine stevige boekjes zijn juist bedoeld voor kinderhandjes en ze zijn afwasbaar. Het is dan ook ontzettend leuk om fotoboekjes samen te stellen voor een kleintje. Denk aan afbeeldingen van opa en oma, de juf van de peuterspeelzaal, de hond, enzovoort. En als de kleine dan ook nog een foto van zichzelf tegen komt is dat natuurlijk helemaal dikke pret!

Meer dan één boek bestellen

Natuurlijk kun je ook meer dan één exemplaar laten afdrukken van het boekje dat je hebt ontworpen. Op die manier kun je bijvoorbeeld een boekje maken voor een hele groep kinderen die bij elkaar op de peuterspeelzaal zitten of op het kinderdagverblijf. Leuk als afscheidscadeautje of juist als welkomstgeschenk.

Je kartonnen boekje snel in huis

Als je je kartonnen boekje eenmaal hebt ontworpen dan wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in handen hebben. Gelukkig hoef je niet lang te wachten; als je bij www.boekjevankarton.nl je bestelling geplaatst hebt kun je erop rekenen dat je je boekje binnen vier werkdagen in huis hebt.

Bezoek de website: http://www.boekjevankarton.nl/