Wist je dat zwemluiers geen urine tegenhouden in het water? Wist je dat Pampers Baby Dry wat anders is dan Pampers Simply Dry en dat de standaardprijzen van luiers bij veel webshops vaak lager zijn dan de tijdelijke aanbiedingen bij de plaatselijke buurtsuper? Reinier en Lennard van LuierSite.nl (https://www.luiersite.nl/) weten dit wel en hebben als missie te zorgen dat jij dit ook weet.

Deze 2 jonge vaders gaan samen de strijd aan met de ondoorzichtige luiermarkt. “Ons doel is om de luiermarkt transparant te maken en er voor te zorgen dat ouders niet teveel betalen voor luiers” vertelt Lennard, Content Manager en vader van 2 zoons (11 maanden en 3 jaar). “Lennard zeurde al een jaar dat we een luiervergelijkingssite moesten starten want hij stoorde zich aan de onoverzichtelijke en incomplete websites die er al waren”, vertelt Reinier, webdeveloper en vader van Mikko van 13 maanden oud. Lennard en Reinier vullen elkaar perfect aan. Lennard is verantwoordelijk voor alle informatie op de website zoals het toevoegen van nieuwe merken, alle productinformatie en informatieve artikelen. Reinier is de technische man en bouwt aan de website en het prijsvergelijkingssysteem.

Op LuierSite.nl kun je naast informatieve artikelen door middel van logische filters op eenvoudige wijze de laagste prijzen vinden van de luiers naar keuze. Alle luier-merken zijn er te vinden, en alle online shops zijn aanwezig in de vergelijker. Belangrijk om te melden: LuierSite.nl is onafhankelijk en laat daarom ‘eerlijke’ prijzen zien.

 

Het motto van LuierSite.nl is: ‘Altijd de beste luier-aanbieding’. Zo vind je op LuierSite.nl bijvoorbeeld altijd de laagste prijzen van Pampers (https://www.luiersite.nl/merken/1-pampers), nog steeds het meest populaire luiermerk. Uiteraard staan er ook aanbiedingen van andere luiers op LuierSite.nl (https://www.luiersite.nl/).

Luiers bestellen vanuit je luie stoel en tot soms wel 10 cent per luier besparen. Wat wil je nog meer?