Ben je de gelukkige vader of moeder van een baby en wil je graag als jong gezin unieke momenten beleven tijdens een weekendje weg? Bij CenterParcs kan dat. Alles is er bij CenterParcs op ingericht om jullie samen met je baby een zorgeloos en heerlijk weekendje weg te bieden. Door de jarenlange ervaring van CenterParcs met jonge ouders staat in de speciale  ingerichte cottages en het restaurant alles al voor je klaar. Zo kun je er meerdere dagen tussenuit met je baby en samen even helemaal relaxen.

Alles voor de glimlach van je baby
Tijdens het weekendje weg bij CenterParcs kun je verblijven in een cottage, waar alle ingrediënten voor de komende dagen aanwezig zijn; een babybedje, kinderstoel en eigen tuintje. Op die manier kun je optimaal en in alle rust samen genieten van de momenten met je baby. Daarbij is het zwembad speciaal vroeger open voor het ‘Baby vroege vogel zwemmen’. Dit brengt zowel bij jou als bij je baby een glimlach tevoorschijn!

Wil je echt een zorgeloos weekendje weg met de baby? Dan biedt CenterParcs een speciaal ‘Baby Servicepakket’ aan. In dit servicepakket vind je een box, verschoningskussen, wipstoeltje, badje en buggy. Je hoeft daardoor zelf niet meer alles mee te sjouwen. Het Baby Servicepakket is vooraf te reserveren bij CenterParcs.

Activiteiten voor je baby
Maak kennis met de unieke activiteiten die CenterParcs aanbiedt voor jou en je baby. Een ervaren masseur of masseuse leert je op een fijne manier je baby te masseren. Niet alleen je baby verdient deze massage, maar jij ook! Daarom kun je ook jezelf laten masseren in de openbare sauna. Doe ook mee aan babyzwemmen, waarbij je onder begeleiding in het water spelenderwijs oefeningen doet met je baby. Of laat de voet van je baby afdrukken in gips, om de herinnering aan die eerste keer in CenterParcs tastbaar te maken.

Speciale aanbiedingen
CenterParcs heeft speciale weekendje weg aanbiedingen met je baby nog aantrekkelijker te maken. Zo kun je bij CenterParcs tot 20% korting krijgen als je vroeg boekt. Hoe eerder je een boeking doet bij CenterParcs, hoe hoger de korting. Bij de vroegboekkorting zit ook nog eens een gratis Activiteitencadeau ter waarde van €30. Je kunt daarbij zelf bepalen op welke dag je aankomt en hoe lang je wilt blijven!  Gun je gezin met je baby daarom dit weekendje weg. Even helemaal genieten in de natuurlijke omgeving van CenterParcs.